Om os

Granit Oasen har Danmarks største udvalg i krukker og granit med et areal på ca 5000m2 og med mere end 20års erfaring med bla. Krukker - Vandspil - Granit skulptur - Fuglebade samt andre gode ting til haven og hjemmet.

Vi får produceret vores krukker i Vietnam. Vi går meget op i bæredygtighed, klima samt miljø.

Vi besøger derfor de fabrikker vi handler med, samt nye fabrikker mindst en gang om året, både for at kontrollere om krukkerne produceres efter foreskrifterne og alt er som det skal være. Vi kommer her med nye ideer til nye design-størrelser til bla.krukker og også til vandspil produceret i brændt ler, som der er en stigende interesse for.

Rigtig mange fabrikker der producere krukker i Vietnam lukker desværre disse år, da de ligger inden for bygrænserne og det belaster både klima og miljøet.

Det betyder at dem der har råd til det, bygger nye større fabrikker uden for byerne hvor befolkningen ikke er så tæt og hvor regeringen tillader at der bliver brugt bla. træ til deres store brændeovne. Der arbejdes samtidig med nye metoder til at brænde krukker på såsom store gasovne og en mere klima venlig-bæredygtighed måde at brænde krukkerne på. Når krukkerne brændes i gasovne gør det at krukkerne ser ens ud, så de har ikke det her håndlavet touch som vi så godt kan lide.

De krukker vi får produceret er alle håndlavet, hvilket betyder at alle krukker er unikke, dvs. at 2 krukker ikke er 100% ens.

Da vi ofte er i Vietnam, har vi en rigtig god dialog med de fabrikker vi handler med, det giver os gode priser, bedre produkter som kommer vores kunder tilgode.

Vores hjemmeside er i start fasen og bliver opdateret løbende. sommer 2020 laver vi en ny hjemmeside www.krukkeoasen.dk hvor der kun er krukker og andet  brændt ler dyr-fuglebade-pottefødder-underskåle-nisser mv. Kig forbi forretningen i Ballerup her har vi krukker i alle modeller og farver 

Granit Oasen / Krukke Oasen

Ballerup Byvej 314

2750 Ballerup

Tlf. 27512681 Telefonen er åben mellem kl 10-17

Skriv til KS Tagbokse Us